Lige under overfladen 7

Jeps jeg er med også denne gang. LUO7.
Min historie hedder “mod bedre tider” – en tidsrejse historie med fortsættelig genskrivning af fremtiden. Og så ikke mere om den.
Blandt de udvalgte er “a lineup of the usual suspects”, som Rasch, Ahn, Østergård (som leverer titelnovellen), Silvestri, Krabat, Rugård, Krause m.fl. der flere gange har været med i de tidligere LUOer, plus en flok nye navne.
I år bliver der to udgivelser, hvor den ene kommer nu og den anden omkring tiden for Bogforum. Som det næsten er tradition for SFCs husgrafiker, leverer jeg også denne gang omslaget. Til begge.
Men nu til noget helt andet.
Jeg havde en underlig og litterærlig oplevelse. I mit forsøg på at finde ud af, om jeg er på vej til at blive en anerkendt forfatter så jeg endelig kan få anbragt et (bestemt) manus hos et anerkendt forlag for ikke at skulle gribe til selvudgivelse, støvsugede jeg rutinemæssigt internettet for titler jeg har skrevet for at se, om der er andre end personer i SFC-/Fantastic-/vennekredsen der er faldet over mig. Til min skuffede overraskelse var der gevinst denne gang. På et forum jeg ikke anede eksisterede (Formspring.me) bliver en person med handle AndaFalk, og ligner Charlize Theron på en prik, spurgt om hvad den mærkeligste bog hun nogensinde havde læst hedder, og hvad den handler om. Charlize svarer, at det var T4nke XPr1m3nt og at hun i øvrigt ikke læste den færdig, fordi den var for mærkelig (http://4ms.me/1axaE8l)
Så er den i det mindste mærkelig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *