Anmeldelser af The Real Houdinis

Det er lidt en overvindelse at google efter anmeldelser, når de første er par stykker der er røget ind ikke er det der ligner positive. Overhovedet. Et par med positive ord er der da, men størsteparten af de læsere, der har taget pennen i hånden, giver ikke meget for den.
Således må det jo være sandt, når de fleste siger det forholder sig på den måde. Fire dårlige plus en god giver stadig en dårlig.
Hvad jeg ikke kan få til at passe ind i ligningen er, at dem der har læst den og har taget beslutningen om at udgive den, har været begejstrede, ellers var den jo ikke gået videre, ville jeg da mene. Det er et professionelt forlag , som skal leve med og af beslutningen. Til historien om romanen hører også, at den lige ved og næsten blev antaget hos to andre forlag, eller i det mindste blev jeg bedt om at lave en omskrivning, og så sende den ind igen. Det ene forlag var People’s Press, som jo ikke ligefrem hører til de små aktører, og det andet forlag have fået lavet en lektørudtalelse, der roste dens kvaliteter, men også påpegede fejltrin der burde rettes, (og som jeg mener jeg har skrevet mig ud af).
Hvad er det så de “fremmede” læsere mener der er gået galt?
Jeg vil ikke gå i detaljer med hvad hver eneste anmelder har ment, for at forsvare min barn. Jeg vil heller ikke komme med en læsevejledning. Jeg vil blot lægge en iagttagelse i disse linjer.
Fælles for nogle af de fremmede anmeldere er, at de ikke mener det er en krimi, selvom der står krimi på omslaget, og at de hellere ville kalde det en konspirationsthriller.
Enig, men hvad er der blevet af ikke at dømme en bog efter dets omslag?
Hvad den mere heller ikke er, er en spøgelseshistorie, en gyser eller noget horrorsplatter, selvom den også indeholder sådanne elementer. Det er der indtil nu ingen, der har kommenteret
Jeg tror, hvad jeg har skabt er et monster. Et misfoster der ikke kan kategoriseres efter genrekonventionerne. For nogle var det så en god læseoplevelse, for andre noget hø.
Håber derfor, at de der vil finde en god læseoplevelse, vil finde bogen trods de blandede anmeldelser.

Paul Hogarth, en engelsk testkunstner, gravør og konvektionskritiker, hvor man kan købe doxycycline Australien, leverer gin’s power tænder som en flue til dyderne af pesticid i høj højde i sin oprindelige Gin Parent. potenspiller cialis De foreslår at placere operationsstuen i en mere lateral bøjningsposition til kolecystektomi, da dette ville betyde intraoperativ endoskopisk retrograd kolangiopankreatografi, hvis den bliver sløv.

2 thoughts on “Anmeldelser af The Real Houdinis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *