Kommende medlemsmøde

Ved bestyrelsesmødet i går aftes fik jeg mig selv overtalt til at holde et indlæg på et af SFCs medlemsmøder. Jeg har ikke så meget litterær specialviden hvad science fiction angår, så derfor kan jeg ikke stille op og tale om en forfatter, eller en bestemt undergenre indenfor SF. Det eneste jeg således kunne bidrage med er enten om noget jeg selv har skrevet, eller om bogomslagene. Siden der ikke vil være så mange der vil dukke op for at høre mig bræge endnu en gang om Galaktiske forestillinger, det gjorde jeg i fulde mål på Bogforum, er det selvsagt bogomslagene jeg vil tale om.
Følgende er mit forslag til det officielle opslag som på et tidspunkt inden den 26. februar vil kunne findes på forskellige media.

Tirsdag 26. februar, kl.19.00 i Valby Kulturhus.

Marskoloni, månelandskab og marmeladeglas

Science fiction for øjet
Science Fiction Cirklens udgivelser har gennemgået en synlig forandring igennem de seneste par år, både med hensyn til indhold og udseende. Manfred Christiansen, som er en af Cirklens faste illustratorer, vil fortælle om inspirationen og teknikken bag nogle af de udgivelser han har illustreret.

Jeg har endnu ikke gjort mig klar hvad jeg vil fortælle. For selvom området ser nogenlunde overskueligt ud, er jeg nødt til at grve i min egen hukommelse efter hvad der har inspireret mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *