Skitse for LUO9 omslag

Efter en frisk tur rundt om søerne har jeg fået en ide til den seneste lige under overfladen antologi. Jeg er ikke med i den af to årsager. Tid … også er jeg formand for SFC.

20140612-085437-32077373.jpg

Manufactured by Bayer laboratories, Orodispersible Levitra is for men who have trouble taking tablets. tadalafil It works in the same way as classical Levitra and it has the same side effects.

2 thoughts on “Skitse for LUO9 omslag

 1. kenneth krabat

  Hej Manfred. Det slår mig, at hvis de er illustreret ved en gravsten, så siger du at historien ender sådan. Det ved jeg ikke om den gør – men det kunne være lidt spoileragtigt. En anden tanke er: Hvis de dør på månen, og der aldrig kommer flere kærestepar, så antyder det måske en historie, som heller ikke har noget at gøre med historien?

  Dit omslag er meget bogstaveligt. Hvad med at associere over en af de andre historier? Det står ingen steder, at omslaget skal illustrere titelhistorien.

  Alt godt, kenneth

  Svar
  1. Manfred Forfatter

   Det er en god pointe, men når man læser historien, vil jeg mene det ikke gør noget at man ved lidt af det på forhånd. Vejen mod slutningen er kringlet. Men jeg vil overveje alternativer
   Manfred
   PS. Det havde været dejligt hvis du havde været her ( på Fantasticon)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *