Den hyggelige katastrofe

Måske har nogen læst Martiville 2023. En novelle af Rasmus Brink Pedersen som jeg synes er rigtig god.
Ad svært forklarlige årsager er jeg nu blevet en del af et skriveprojekt som skal ende i en udgivelse en gang senere på året. Mine erfaringer med kollektive skriveprojekter har altid været af den mindre gode slags. Oftest stritter den endelige historie i alle retninger. Men det her projekt virker på en eller anden måde som om det bliver virkelig godt. Både på grund af menneskene der er involveret og grundkonceptet.
Cosy Catastrophe
Projekt er sat i gang af samme Rasmus Brink Pedersen og rammen om det er NLHspace på Vesterfælledvej.
Det første møde var i søndags. Med skriveøvelser der endte i en række katastrofer.

Folkene der er involveret er for den største del unge kunstnere.
Pudsigt nok kom jeg til at tænke på den unge Clement Frederiksens drøm om at bo i et kunstnerkollektiv i min roman “T4NKE XPr1m3nt”. Mon det engang var min drøm der nu går en smule i opfyldelse?

Og jeg er nok “særlingen” i denne samling både af alder og af baggrund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *