Hele tre nomineringer!

Siden januar har jeg været fast på ærindeplansen og vænnet mig både til indtægt og mangel på tid jeg frit kan disponere over. Derfor har min gode vane med regelmæssige opdateringer på denne blog haft en pause. Jeg har også haft svært ved at finde tid til omslagsdesign og historieskrivning. Og så var det det kulsejlede samtidsromanprojekt, hvor jeg hårdt kæmpende kun nåede en tredjedel af vejen. Jeg har fået skrevet et bidrag til LUO7, som skal igennem en sidste korrektur og tegnet to omslag, jeg lige skal lægge sidste hånd på.
På arbejdet har jeg aggeret projektleder for firmaets stand på en rejsemesse. Det har været meget krævende, men indbragte mig min første nominering til månedens medarbejder – i sjov. Så her vil jeg nok ikke modtage nogen pokal af glas.
De to andre nomineringer stammer fra Arbejde jeg har begået sidste år. To af mine noveller er blevet nomineret til Niels Klim 2012.
TO!
Det drejer sig om “Den indre fjende” i min egen novellesamling, og “Peblingesøen” fra LUO6. Selvfølgelig vil jeg i løbet af kommende weeknd lænke til en tilgængelig onlineversion for gennemlæsning her fra hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *