Novellesamling og kort roman

Eftersom jeg i løbet af de seneste to år har fået udgivet en del noveller i forskellige medier, er det næste skridt vel at være ene om en hel udgivelse for mig selv.

Jeg taler her ikke om Romenen “T4nke XPr1m3nt”. Det har kun været få der har downloadet den, både fra denne side eller fra Feedbooks. Derfor har jeg valgt at tage ned til gratis download for nu og vil på et senere tidspunkt sætte den til salg for 30 kr. på Lulu.com. Det har heller ikke været en rigtig udgivelse. Nok snarere et forsøg med den digitale udgivelsesprocedure med hensyn til teknik og markedsføring. Selvom det ikke har været den store success, har det alligevel givet mig en smule indsigt.

Nu til fremtiden. Silvestri har gjort det, Flemming Rasch har gjort det, samt to andre jeg ikke kender personligt har gjort det: fået udgivet en novellesamling hos Science Fiction Cirklen. Jeg har begyndt at samle nogle noveller, som jeg ikke har fået udgivet endnu (fx ekstra indsendte til SFC Lige Under Overfladen antologierne), og skriver andre novelleideer færdige. Så vil jeg se om Carl-Eddy vil synes den er udgivellsesværdig. Jeg tænker også på at illustrere hver enkelt historie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *