EUB forsættelse

Pauaindlæg og blad"guld".

Pauaindlæg og blad"guld".

Efter en lang soveperiode er EUB projektet pludselig vågnet. Jeg vidste, at der ikke manglede meget, men der var stadig lang til målet. En af hindringerne var det indlæg af raketten jeg lavede som ikke var helt så kønt. Jeg ville få fat i noget plastisk træ til at fylde sprækkerne med, men siden det er noget lyst træ vil det lyse langt væk af reparation.
Jeg lavede således plastisk træ efter egen opskrift og fylte sprækkerne, sleb det ned og lagde bladguld ovenpå, som sikkert i virkeligheden var farvet aluminium. Jeg er glad for den rå effekt med guldet der ser slidt ud.
Men jeg var lidt ivrig med at beskytte “guldet”. Jeg brugte decoupagelaklim til at forsegle overfladen. Da jeg senere lakerere hele kroppen med Tonkin lak, kunne olielakken ikke trænge igennem det tynde lag jeg lagde og der er en misfarvning af området hvor jeg også forseglede træet. Nu må jeg så slibe det ned og prøve igen. Sådan er det med fejl. Så må man lave det om. Og gentagelser giver jo øvelse og Øvelse gør mester.

Den næste del af projektet er pickup. Jeg valgte en piezo fra en buzzer jeg pillede fra hinanden. Siden output på en sådan satan er meget lille i ampere, skal den forstærkes.

FET preamp.

På nettet fandt jeg en FET forforstærker egnet til formålet. Det er nok den værste omgang lodning jeg nogensinde har lavet. Jeg afprøvede herligheden på min archtop, hvor jeg kunne klemme piezoen under foden, og den lyder faktisk ganske glimrende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *