Fortrydelsens element

Hvad er det lige “frontalappen” har gang i. Helt uden ræsonement lokker den én ud i situationer, hvor man ikke kan bunde mere og lader én gøre ting som i netop det øjeblik ser ud til at være gennemtænkte og fornuftige, men få sekunder senere er forvandlet til springbrættet til spinaten. Faldlemment til fedtefadet.

Jeg kan da huske, at jeg engang skulle afprøve hvad der skete når man cyklede meget hurtigt og så stak træskoen ind i forhjulet. På asfalt. Hvor lang tid indholdet i en skraldespand kan brænde inden det ikke går ud af sig selv, når man lukker låget i. Eller hvad der sker når man holder fast i vandhanen og rører ved et komfur der ikke har jordforbindelse.

Altsammen fornuftige eksperimenter, vis informationsværdi kunne være til gavn for andre. Rigtig mange andre. Ikke desto mindre noget man egentlig godt vidste i forvejen.

Ikke detsto mindre skulle det afprøves.

Det er jo ikke fordi jeg er alene i verden med den slags eksperimenter.

Stein: Disse leasingkontrakter er helt i orden.

Peter: Sæt den vin på regningen, det er alligevel mig der bestemmer hvad kommunen betaler.

Erik: Hvor meget silikone kan der gå i Anni inden hun eksploderer.

Sidste eksperiment er ikke helt færdig har jeg ladt mig fortælle.

Så mit råd er: send frontallappen på ferie og gør noget fornuftigt. Personligt har jeg fundet ud af at kiloprisen på tanpasta er langt højere end på skurepulver selvom de i princippet er beregnet til samme formål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *