Ideer til noveller

Update 2020: Det er ikke kun idegeneratoren der kan bruges til ideer til noveller. Også det virkelige liv kan være inspiration. Min seneste novelle “hundrede dage” er inspireret af virkelige begivenheder i mit (vores) liv.

Update 2015: Der er hele tre genrer du kan blive inspireret i: Science Fiction, Horror og Realisme. Kig eventuelt på mit videoCV for andre ideer. God fornøjelse. Idegeneratoren har også fået sin helt egen side her

Jeg har  lavet en idegenerator til noveller. Du finder den øverst i den anden kolonne (klik på menu-ikonet hvis du ser dette på en smartphone eller iPad/tablet) Eller her.

Det er et javascript som har en række betydningsladede ord i tre forskellige arrays, med i alt 92.070 kombinationsmuligheder. Det er ikke så meget for at få computeren til at gøre arbejdet, det er mere at få en brugbar inspiration. Jeg vil løbende lægge flere ord til, som kan give andre associationer.

Prøv den før din nabo. Tryk gerne flere gange.

Og hvis hu får en litteraturpris for den novellesamling som du skrev ved hjælp af idegeneratoren, så deler du med mig, ik’. 😉

 

3 thoughts on “Ideer til noveller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *