Damn, jeg er inkonsekvent!

Jeg ser lige, at de fleste indlæg på denne vores (mest min) blog er inkonsekvente samlinger af ting støvet op på nettet og helt uden nogen som helst sammenhæng. Der mangler fuldstændig en logisk sammenhæng. Det er jo nok fordi jeg aldrig kunne finde på at stække antallet af interesseområder.

Jeg interesserer mig for mange så mange ting at jeg ikke kan få tid til det hele. På klædeskabet ligger bassen (EUB) jeg begyndte på for over et år siden. Jeg har en færdig plan for hvad jeg skal gøre med den, og det vil nok tage de fleste aftener over to uger at gøre den færdig. Et PIC-program til en midi-controler, lå på harddisken og jeg tror at jeg kom til at slette det i går aftes. Det havde ligget der siden jeg byggede de digitale trommer til Mathias for lidt over tre år siden. Der var måske en måned med hobbyaftener i det projekt. En bog med tegninger til en guitar, som om de tre (fire) guitarer jeg allerede har bygget ikke er nok. En pose med perlemor til indlæg i guitaren. Dele til en sofacykel, (to måneders projekt). Tre noveller, næsten færdige. En romanen med kommentarer fra en redaktør, en børnebog i støbeskeen. Ideer til yderligere to romaner og fem noveller. Mindst 20 bøger i kø til at læse. Mindst 100 hjemmesider jeg godt kunne tænke mig at fordybe mig i.

Og i næste uge kommer en lærebog på 768 sider som skulle hjælpe mig med at lære C++ godt nok til at jeg kan modificere det program til et multi-touch input, jeg har fundet på nettet så jeg kan lave mit eget MT-trackpad, og samtidig give undervisning i C programmering til Mathias inden han skal i praktik hos IOI for at få mest mulig udbytte.

Haves: Projekter

Ønskes: Tid

Du min kære læser må godt sige jeg er sindsyg og mangler fokus i min fritid. Jeg kan ikke andet end at give dig ret…

2 thoughts on “Damn, jeg er inkonsekvent!

  1. Jesper Rugård

    Jeg tror ikke du er klinisk sindssyg… Til sammenligning har jeg personligt tre ufærdige romaner, over ti noveller der mangler froskelligt, tre brætspil, en tegneserie, en stop-motion tegnefilm (kun pÃ¥ tegnebrættet), en havedam, to programmeringsprojekter og alt, alt for mange ulæste bøger, samt en fantasticon festival (og andet foreningssnask), den kommende nanowrimo, forskellige samlesæt jeg har lovet at samle/male og værst men ikke mindst 10.000 aluminiumsringe til en ringbrynje jeg købte for fem Ã¥r siden, og som stadig væk ikke er sat sammen i nogen fornuftig grad – og børnene holder ikke op med at vokse indtil den er færdig.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *