Sen årsrapport

Det var først da jeg så Lars Ahns indlæg om sin syvende nominering til Niels Klim Prisen at jeg kastede et blik på listen på nomineringer og opdagede at min langnovelle Jerndrømme også var nomineret. 2016 havde ellers været et svagt skriveår for mig.  Jeg fik kun færdiggjort Jerndrømme og romanen Magt som først vil udkomme omkring Bogforum 2017. 

Jeg fik også skrevet en gyser-/horrornovelle som jeg ikke rigtig ved hvad jeg skal gøre med. Den er for lang til Himmelskibet men måske finder den en havn en dag. Ellers bringer jeg den her.

Apropos bringe.

I afstemningsperioden lægger jeg mit nominerede bidrag til Niels Klim op på denne side.jerndrømme LUO11-Jerndroemme. Man kan også finde novellen i den forkortede udgave af antologien Lidenskab og Lysår ovre på Science Fiction Cirklens egen hjemmeside

eller læs den online