Glædelig jul

Så gik der igen mere end to uger siden jeg sidst kiggede på denne blog. I mellemtiden har jeg fået lavet et USB-guitarkabel ud af et ødelagt headset (der kom ikke lyd ud af den ene høretelefon mere og var derfor meget belastend at bruge) så jeg kan nu slutte min el-guitar til computeren, og med RiffWorks lege, at jeg har en masse forstærkere og effekter til at lave sjove lyde med. Det har så indbragt mit et nyt projekt: Midipedaler så jeg kan styre effekterne med foden og ikke med musen…

Hvad ville jeg dog gøre uden en loddekolbe?

Det er da noget man kan bruge mange aftener med, og tro mig det har jeg, og vil også i fremtiden.

Men nok ikke juleaften. Der har vi andre planer med familien.

Og det er jo sjovt hvordan juleaften hvert år falder på den 24. Det er slet ikke som påske eller fastelavn.

Hermed sender jeg derfor et glædelig jul til alle dem, der læser og eventuelt følger med denne blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *