Nye ideer til noveller og romaner

Jeg har lavet en idegenerator til noveller. Du finder den øverst i højre kolonne.  Det er ikke en patentløsning til novelleskrivning. Det er mere en metode til at få inspiration. Ordene har i sig selv kun den betydning du lægger i dem. Derfor har nogle kombinationer ikke særlig meget effekt på dig, mens andre giver et festfyrværkeri af inspiration som næsteN hælder ordene ud af ærmerne, gennem fingrene, ind i tastaturet og op på skærmen.

Det er et javascript som har en række betydningsladede ord i tre forskellige arrays, med i alt 92.070 kombinationsmuligheder.

Der er én idegenerator for realistiske historier, og en for science fiction. Og snart kommer én til horror historier. Og fantasy.

Det er sådan set ikke begrænset til noveller. Min roman The Real Houdinis (se mere her)begyndte sit liv med et tryk på den realistiske knap: flyvemaskine, spænding, falde

Prøv den før din nabo..

Behandlede aspekter av behandlingen: behandlingseffekter. cialis pris Forandringer under tumor og bedøvelse kan resultere i betydelige økninger i pasienten og resultere i en ikke-fysiologiske pacefrekvenser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *