Eurocon2007

Weekenden stod i Eurocon2007s tegn. Arangørerne havde fået stillet et flot program på benene. De 9 indlæg jeg fulgte var meget udbytterige. Det er ikke mig at gå ind in fandomâ’er, derfor koncentrerede jeg mig mest om forfatternes indgangsvinkel, og en smule om fremtidsvisioner. Til trods for de meget gode inlæg må jeg dog alligevel have lov til at kritisere udførelsen en smule. Valbys kulturhus er måske ikke den bedste ramme, og alternativerne er meget dyre (Eksperimentariet eller Thycho Brahe Planetarium ville have været en drøm), derfor kunne man med fordel have gjort lidt mere ud af at designe eventen behørigt.

Åbningsceremonien var ganske usammenhængende. Det var som om indholdet for åbningen først lå klar efter ceremonien var overstået. Programmet var uoverskueligt. Selvom der var lavet spor som man kunne følge, var det ikke lige nemt hver gang at finde ud af hvor det foregik. Der manglede aktuelle opslag på dørene så man kunne se hvad der foregik i salen, i stedet for at personer bare brasede ind i 10 minutters intervaller og så gik ud igen, efter de havde stået ved åben dør (= larm fra gangen) og lyttet et minut eller to for at høre hvad foredraget gik ud på. Sidst men ikke mindst kunne man have gjort noget ud af at lave en planche eller to over awards-vinderne i de forskellige kategorier.

Det er jo let for mig at kritisere, da jeg laver den slags til hvis ikke til dagligt, så ofte. Så jeg skal nok melde mig frivilligt næste gang. Jeg har ingen sammenligningsgrundlag andet end Fabula96 som jeg dog huskede som noget mere orgaiseret, så jeg ved ikke om det skal være sådan.

Men til gengæld var alle der var “staff” meget villige til at hjælpe alle der havde brug for hjælp, og der var ikke langt mellem dem der gerne ville hjælpe.

Jeg vil give 4 ud af 5 mulige stjerner.

1 thought on “Eurocon2007

  1. Pingback: fanzine.dk » Archives » Navneskilte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *